Podjetje Agroinvest je pooblaščeni zastopnik za podjetja Heka Brutgerate (Nemčija) in Fiem (Italija), v spletni trgovini pa lahko najdete veliko izdelkov drugih proizvajalcev – naš cilj je kupcem ponuditi kvalitetno kmetijsko in gozdarsko opremo po ugodnih cenah. V kolikor kateri izmed željenih izdelkov ni vpisan v spletno trgovino, vas prosimo, da nam pošljete povpraševanje na info@agroinvest.si in vam bomo v najkrajšem možnem času pripravili ponudbo. 

Podjetje Agroinvest ima kot primarno dejavnost registrirano gojenje in urejanje trajnih nasadov, zato strankam ponujamo tudi ureditev večjih površin z zasaditvijo trajnih nasadov (lupinarji – orehi, kostanji, lešniki in druge sadne vrste) oz. izposojo gradbene mehanizacije z dostavo po celotni Sloveniji. Trenutno je na voljo za izposojo oz. najem bager Volvo EC18C, letnik 2013, razširljivo podvozje 100-140 cm, 3 izkopne žlice. 

Podjetje se nahaja na naslovu Podgora 17b, 2394 Kotlje – po domače se naša kmetija imenuje Kumer, več o njej pa lahko preberete na www.kmetija-kumer.si

Katalogi podjetja FIEM:

 

 

Serija MG:

Serija Astrale:

Serija New Generation:

'
X