Sale!

52,00 z DDV

Šifra: 9002 Kategorija:

Opis

Grelna plošča HEKA 41×51 cm brez termostata

Za 50-60 piščancev

Mere: 41×51 cm

Moč: 90 W

Proizvedeno: Nemčija

HEKA grelne plošče so dobavljive v dveh izvedenkah – brez ali z termostatom. Pokrov grelne plošče je izdelan iz visoko kvalitetne bele plastike, spodnji del pa je iz aluminija, prevlečenega z belo prevleko, kar omogoča visok prevod toplote.

Grelna plošča je dvojno zatesnjena, kar onemogoča vstop vlage v ploščo ter morebitno poškodbo električnih delov. Ustrezna izolacija poskrbi, da se pokrov plošče zagreje minimalno, kar omogoča direktno namestitev plošče tudi na strop vzrejnih boksov.

V primeru nakupa plošče brez termostata nastavitev temperature ni mogoča – plošča je narejena tako, da zagotavlja optimalno okolje za piščance in dosega temperature do 70°C – podobno kot hišni radiatorji. Temperatura pod grelno ploščo oz. na višini piščancev se ustrezno regulira z višanjem oz. nižanjem grelne plošče.

Grelne plošče ustvarjajo idealno okolje za rast piščancev – v nasprotju s klasičnimi grelnimi žarnicami, kjer »kontaktna« toplota samo zagreje izpostavljeno površino piščanca (glavo in hrbet), neposredno izpostavljeno toploti, v tem primeru piščanca enakomerno grejejo na ustrezno temperaturo.

Dodatne informacije

Teža 5 kg