Prodanih: 9

54,90 z DDV

2 na zalogi

Šifra: WP-50 Kategorija:

Opis

Grelne plošče predstavljajo odlično alternativo grelnim žarnicam v obliki bolj sonaravne vzreje piščancev in tudi bistveno nižje porabe električne energije. Plošča se enostavno priklopi na električno omrežje, v primeru, da je količina piščancev manjša oz. so le ti že večji, pa priporočamo dokup termostata (koda izdelka 9209), ki bo omogočal nastavljanje temperature plošče.

IZRAČUN PRIHRANKOV PRI UPORABI GRELNE PLOŠČE

NAVODILA ZA UPORABO GRELNE PLOŠČE

Komplet vsebuje:

  • Grelno ploščo
  • 4 noge
  • Regulator temperature (opcijsko, koda izdelka 9209)

Montaža:

Naprej na grelno ploščo namestimo vse 4 noge. Plošča mora biti od tal oddaljena minimalno 3 cm, odvisno od vrste perutnine. Priporočljivo je, da ploščo vklopimo vsaj eno uro pred začetkom uporabe.

Navodila:

Pomembno je, da je plošča vedno na primerni oddaljenosti od tal, odvisno od vrste perutnine. Piščanci se lahko dotikajo grelne plošče, sploh v primeru enodnevnih piščancev. V primeru, da je plošča preveč oddaljena od tal in piščance »zebe«, se le ti oglašajo. Ko je plošča na pravilni razdalji, so piščanci tiho in ležijo pod njo.

KRITERIJI ZA PRAVILNO VIŠINO GRELNE PLOŠČE

PRAVILNA VIŠINA Piščanci ležijo pod grelno ploščo. Izgledajo zadovoljni in se ne oglašajo. Vsake toliko zapustijo grelno ploščo.
PRENIZKO Piščanci ne gredo pod grelno ploščo, ker je le ta prenizko ali je prevroča.
PREVISOKO Piščanci stojijo pod grelno ploščo in se oglašajo. Ne zapustijo grelne plošče.

Regulator moči (opcijsko, koda izdelka 9209, ni vključen v ceni):

Regulator služi za uravnavanje moči grelne plošče in ima več stopenj. Ko ga zavrtimo povsem v desno, plošča deluje s polno močjo.

Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

Teža 5 kg